Inbjudan till Svenskt Rhinologiskt Sällskaps möte i Göteborg 16-17/9 2021

photo-1516841273335-e39b37888115

Det gångna året har varit ett väldigt ovanligt år för oss alla. Mycket har fått stå på vänt både i arbets- och privatlivet. Tyvärr fick vi som bekant bland annat skjuta upp SRS årliga möte förra året. Emellertid finns det tecken på att vi kanske närmar oss bättre tider vad gäller Covid-situationen. Därför satsar vi i SRS styrelse på att genomföra ett fysiskt möte till hösten. Temat är det vi skulle ha haft i fjol: FESS, indikationer och komplikationer. Hur lär vi ut FESS? Årets gästföreläsare är Dr Hans Roudi Briner, Zurich Hirslanden. Vi bifogar det preliminära schemat med inbjudan och det finns också publicerat på SRS hemsida.

Till programpunkten spontana timmen skulle vi vilja be er att komma in med förslag på bidrag i förväg så får vi i styrelsen fördela tiden på ett lämpligt sätt. En kort punkt kommer vara förslag på nya op-koder för ffa frontalsinuskirurgi där det för tillfället finns övrigt att önska. Hör av er till någon av oss i styrelsen om ni har något av intresse att presentera.

Årets möte kommer att hållas på Hotel Post precis vid centralstationen. På kvällen planerar vi för en gemensam middag. Ange vid anmälan om ni inte vill delta på denna eller om ni har allergier, är vegetarianer eller liknande.

Hotel Post lämnar 15% rabatt på ordinarie rumspris om man bokar enligt nedan. Det finns ett begränsat antal rabatterade rum så där får man helt enkelt vara snabb. Bokning av rum görs på reservations.post@choice.se Vid bokning vill de ha följande uppgifter:

– Referensnummer: 2099GR033340
– Namn:
– Enkelrum eller dubbelrum:
– Ankomstdatum samt antal nätter:
– Kontokortsinformation med utgångsdatum för säkerhet och betalning

Priset för årets möte inklusive middag är 2000 sek. Detta inkluderar även ett års medlemskap i ERS och tillgång till Rhinology on Line 2022.

Sista anmälningsdag och betalningsdag är 31/5. Vi måste ha datumet så tidigt för att kunna boka av konferensen utan att bli betalningsskyldiga om vi pga för få deltagare eller Covidsituationen inte kan genomföra mötet. Vi behöver dessutom betala hälften av konferensavgiften i förväg. Avgiften betalas in på PG 30 40 01-1. Ange namn på inbetalningen annars blir den svår att spåra.

Anmälan görs till maria.carling@regiondalarna.se Ange namn, arbetsplats, eventuella allergier och matpreferenser samt om ni inte önskar delta i middagen.

Den 16/9 har SRS sitt årsmöte. Ni inbjuds härmed till detta och dagordning kommer att presenteras på SRS hemsida närmare mötet. Om ni vill inkomma med motioner så är ni välkomna att skicka dessa till någon i styrelsen.

Dagordning,

Program 2021

Varmt välkomna!
SRS styrelse