Inbjudan till Svenskt Rhinologiskt Sällskaps möte i Göteborg 22-23/9 2022

photo-1516841273335-e39b37888115

Hösten 2021 kunde vi äntligen åter samlas till fysiskt möte på Clarion Hotel Post i Göteborg, lägligt placerat precis vid centralstationen. Mötet var välbesökt och tyvärr kunde inte alla som ville komma få plats. Vi hoppas på att få plats med alla som vill komma till mötet 2022. Årets tema är: ”Utredning av näs-/bihålesjukdomar, vem och hur?” och årets gästföreläsare är Sean Carrie, Newcastle.

Till programpunkten spontana timmen skulle vi vilja be er att komma in med förslag på bidrag i förväg så får vi i styrelsen fördela tiden på ett lämpligt sätt. Hör av er till någon av oss i styrelsen om ni har något av intresse att presentera.
På kvällen planerar vi som vanligt för en gemensam middag. Ange vid anmälan om ni inte vill delta på denna eller om ni har allergier, är vegetarianer eller liknande.

Hotel Post lämnar 10% rabatt på ordinarie rumspris om man bokar enligt nedan. Det finns ett begränsat antal rabatterade rum så där får man helt enkelt vara snabb. Bokning av rum görs på reservations.post@choice.se Vid bokning vill de ha följande uppgifter:

– Referensnummer: GR045062
– Namn:
– Enkelrum eller dubbelrum:
– Ankomstdatum samt antal nätter:
– Kontokortsinformation med utgångsdatum för säkerhet och betalning

Priset för årets möte inklusive middag är 2000 SEK. Detta inkluderar även ett års medlemskap i ERS och tillgång till Rhinology on Line 2023.

Sista anmälningsdag och betalningsdag är 31/5. Avgiften betalas in på PG 30 40 01-1. Ange namn på inbetalningen annars blir den svår att spåra.
30 april är sista datum för att anhålla om att presentera ST-föredrag på mötet.

Anmälan görs till maria.carling@regiondalarna.se Ange namn, arbetsplats, eventuella allergier och matpreferenser samt om ni inte önskar delta i middagen.

Den 22/9 har SRS sitt årsmöte. Ni inbjuds härmed till detta och dagordning kommer att presenteras på SRS hemsida närmare mötet. Om ni vill inkomma med motioner så är ni välkomna att skicka dessa till någon i styrelsen.

Program
Dagordning + appendix
Bilaga I – Gamla stadgar
Bilaga II – Förslag till reviderade stadgar
Bilaga III

Varmt välkomna! SRS styrelse