INSTÄLLT: ÖNH-dagar Örebro, 8-11 september 2020

ÖNH dagarna 20200908

Styrelsen för SFOHH, tillsammans med FÖNH och den lokala organisationskommittén har beslutat att utifrån rådande omständigheter ställa in årets ÖNH-dagar och istället skjuta fram kongressen i Örebro till våren 2021. Det känns oerhört trist men är samtidigt det mest ansvarsfulla och realistiska i den pandemi vi befinner oss i. Vi beklagar verkligen beslutet och hoppas på förståelse från er. MKON kommer inom kort att gå ut med mer information kring bland annat om/avbokning. Vi kommer också att uppdatera mötets hemsida; www.onhdagar.se. SFOHH årsmöte kommer att hållas per videolänk och vi återkommer med mer information och datum kring detta.

——————–

ÖNH-kliniken i Örebro tillsammans med SFOHH och FÖNH vill varmt välkomna Er till ÖNH-dagarna, Sveriges viktigaste vetenskapliga kongress och mötesforum inom öron-, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi!

Mötet äger rum 8-11 september på Conventum och bjuder på ett gediget vetenskapligt program med tre parallella sessioner och flera inbjudna föreläsare. På tisdagen hålls minikurser för ST-läkare varpå själva mötesprogrammet sedan inleds med Holmgrenföreläsning på onsdagsmorgonen. Programkommittén presenterar programmet här på hemsidan i mitten av november då anmälan också öppnas.

I sensommarens tecken, med ett spännande vetenskapligt program och trevliga sociala möten som mingel på Örebros slott och kongressmiddag, finns alla förutsättningar för en lyckad och minnesvärd kongress!

Varmt välkomna, vi ses i Örebro 2020!

Organisationskommittén

Läs mer om ÖNH dagarna